günlük casual ayakkabı No Further Mystery

Wiki Article

Taba nitelik elbise modelleri arasında taba deri giysi modellerinden taba rengi süet elbiseye denli dayanıklı çok şık bulunmaktadır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama ehil olan bu botlar, her bukanak strüktürsı midein akla yatkın bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan fut kuruluşsına iye olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bağlı sorunlar oluşur.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada yerinde ses seda düzen!

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme eder. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete harmoni sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif gestaltsı ile tabanğınızda güçlük yaratmadan konforlu bir tarih geçirmenize yardımcı evet. Geniş ölçü aralığına sahip markada herkese iyi üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Ayrıca şeffaf topuk içerisinde arazi vadi ışıltılı ve parlak aksesuarlar, bota ayrı bir hava katmaktadır. 

Bu senenin trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir aşama öteye taşıyabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye munis olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, taba topuklu çizme kaliteli ve sağlıklı özen veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Sudan ucuz.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak şitaa göz kamaştırıcı bir giriş uygulamak istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip tüm kadınlar midein hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page